Hei, jeg er Bente 

Jeg er ganske vanlig kvinne på 62 år, gift og med 3 voksne barn og 6 flotte barnebarn. 

Jeg er utdannet sosionom, og  har hatt en spennede og interessant yrkeskarriere bak meg, hvor jeg har jobbet med mennesker i 30-40 år. Etter at jeg sluttet som terapeuet på DPS i 2011,  har jeg stort sett jobbet med mitt eget firma (Rettighetshjelpen) siden den gang, bare avbrutt av noen gjestevisitter i kommunale jobber. 

Men hjertet mitt ligger i det firmaet jeg har skapt, og selv om jeg har jobbet med forskjellige ting i løpet av min tid som selvstendig, har det hele tiden vært mitt ønske  å lage gode kurs som handler om selvutvikling og personlig vekst. 

I 2021 endret jeg navnet fra Rettighetshetshjelpen til Benteskaffikopp, noe som jeg syntes passet mitt konsept bedre. 

Kursene er basert på min erfaring både personlig og jobbmessig. Jeg legger stor vekt på at kursene er faglige forsvarlige.. 

 Min utdannelse

Av utdannelse så er jeg sosionom, har tatt mye videreutdanninger i rus og psykiatrifag, og i tillegg er jeg  master i offentlig ledelse og  administrasjon.

Jeg er skapt med en stor dose av optimisme og glede, selv om jeg også har kjent på livets mørke og tunge dager. Det er ingen som er unntatt fra det.   

Men jeg har en livserfaring som jeg ikke ville være foruten. Og jeg har hatt en yrkeskarriere i det offentlige og private hvor jeg har jobbet med mennesker i det meste av mitt yrkesaktive liv sålangt. 

Min erfaring

 Siden jeg nå selv er kommet til "sjels år og alder" og har jobbet med mennesker det meste av livet mitt, har jeg en stor porsjon med erfaringer og kunnskap som jeg gjerne vil dele meg deg.

Kursene som jeg har forfattet er basert på  både egenerfaring, observasjoner, opplæring, og vel utprøvde faglige metoder, men også erfaringer gjennom mine utallige møter med pasienter, brukere, pårørende og andre fagfolk  i forskjellige sammenhenger. 

Om du er interessert å se mer på min erfaring og utdannelse, kan du finne min CV her 

VISJON FOR BENTES KAFFIKOPP

Jeg ønsker at Bentes Kaffikopp skal levere gode og interessante kurs i feltet med selvutvikling og personlig vekst. 

Hold forbindelsen!!

 Meld deg på nyhetsbrevet